Skip to content

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van de CBM Meubelbranche van toepassing.

Als je wilt dat wij je panelen komen halen en/of brengen ben je zelf verantwoordelijk voor het correct en schriftelijk aanleveren van het adres. Indien dit niet correct is doorgegeven zullen wij extra kosten in rekening brengen voor transport naar een ander afleveradres. Mocht je niet thuis zijn op het afgesproken aflevermoment, zal onze chauffeur de spullen weer meenemen en zullen we een nieuw aflevermoment plannen. We zullen de kosten voor het transport dan opnieuw in rekening brengen.

Wij werken voornamelijk met 65plus chauffeurs. De chauffeur komt alleen en levert op de begane grond. Onze chauffeur kan helpen met licht tilwerk, maar grote panelen zullen door jou (en eventueel een tweede persoon) gedaan dienen te worden.

Zodra we je panelen geleverd hebben dien je deze zelf te controleren op eventuele beschadigingen o.i.d Mocht er iets niet kloppen of anderzijds iets aan de hand zijn meld dit dan binnen 7 dagen via de mail inclusief duidelijke foto’s.

Onze levertijd voor afwerking mat en zijdeglans is 2 weken, voor hoogglans is dit 3 weken. Dit is een gemiddelde levertijd en het kan zijn dat we hier door drukte of andere redenen niet aan kunnen voldoen. Je hebt dan geen recht op schadevergoeding of recht tot ontbinding.

Onze minimale orderwaarde is € 450

Back To Top