Skip to content

Wat maakt Colorswap anders?

Wat maakt Colorswap anders?

Ben je op zoek naar een manier om jouw Ikea-keuken of kast net dat beetje extra te geven? De kans is groot dat je al lekker aan het googlen bent geweest op zoek naar een aanbieder die jouw keukenfrontjes kan spuiten of jouw Ikea Method-keuken kan pimpen. Maar waar moet je op letten? En waarin verschilt de ene aanbieder van de andere? Met andere woorden; wat maakt ons anders? Wij nemen je mee in onze unieke werkwijze en vertellen je wat ons precies onderscheidt van andere aanbieders.

Wat maakt ons anders

Jouw Ikea-keuken laten spuiten in de gewenste kleur

Veel aanbieders raden aan om alleen de basis van je keuken bij Ikea te kopen en de frontjes via hen te bestellen. Die frontjes laten ze vervolgens elders maken en spuiten, wat de kosten vaak onnodig verhoogt. Bovendien is de keuze qua kleuren vaak beperkt. Bij Colorswap doen we het anders. Wij zeggen: koop je hele keuken, inclusief de frontjes, gewoon bij Ikea. Bepaal welke frontjes je wilt, bijvoorbeeld Veddinge, Voxtorp of wellicht Bodbyn en kies hier de goedkoopste witte variant van. Wij zorgen er daarna voor dat jouw Ikea-keuken precies de afwerking krijgt die jij wilt; mat, zijdeglans of hoogglans, tegen een fractie van de prijs die je elders zou betalen.

Het mooie is dat je bij ons niet beperkt bent in kleurkeuze. Wij spuiten jouw keuken in de kleur die jij voor ogen hebt. Van de standaard RAL-kleuren tot specifieke tinten van merken zoals Farrow & Ball of Little Greene, wij zorgen dat jouw keuken uniek en volledig afgestemd is op jouw smaak.

Lees meer over keukens spuiten

Van keukens tot meubels

Onze service gaat verder dan alleen keukens. Naast het spuiten van Ikea-keukenfrontjes kun je ook bij ons terecht voor andere meubels van Ikea. Denk aan de PAX-kasten, Billy-boekenkasten, Kallax-opbergmeubels en nog veel meer. Wil je dat jouw meubels dezelfde kleur hebben als je keuken voor een strakke, uniforme uitstraling? Geen probleem, wij regelen het voor je. Ook als het geen ikea meubel is! Zo hoef je geen genoegen te nemen met de standaardkleuren van Ikea. Wil je die witte Billy-boekenkast in een diepblauwe tint? Of die Kallax-kast in dezelfde kleur als je keukenfrontjes? Wij zorgen voor een perfecte match. En dat allemaal tegen een prijs die veel voordeliger is dan wanneer je kiest voor op maat gemaakte designmeubels.

Eigen spuiterij: topkwaliteit voor een lage prijs

Wat Colorswap echt uniek maakt, is dat wij een spuiterij in eigen beheer hebben. Waar andere aanbieders hun frontjes elders laten spuiten, houden wij alles zelf in de hand. Dit zorgt ervoor dat we onze prijzen laag kunnen houden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. In onze spuiterij werken we voor diverse branches, zoals de interieurbouw en jachtbouw, waardoor ons team beschikt over hooggekwalificeerde vakmensen. Jouw keuken of meubels worden met de grootste zorg en precisie gespoten.

Gemak voorop

Bij Colorswap houden we het graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou. Wist je dat je je Ikea Metod-keukenfrontjes direct naar onze werkplaats in Nieuw-Vennep kunt laten sturen? Dat betekent dat je niet eerst zelf alle dozen hoeft te ontvangen en vervolgens naar ons hoeft te brengen. Je bestelt je keuken bij Ikea en laat deze gewoon bij ons afleveren. Zo bespaar je tijd en moeite, en zorgen wij voor de rest.

Persoonlijke service staat centraal

Bij Colorswap draait alles om persoonlijke service. We vinden het belangrijk dat we een goede band met onze klanten opbouwen en dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Daarom ben je altijd welkom in onze showroom in Nieuw-Vennep. Twijfel je over een kleur? Of weet je niet zeker welke afwerking het beste bij je interieur past? Kom gerust langs of neem contact met ons op. We staan klaar om je te helpen met advies op maat.

Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Back To Top