Skip to content

Duurzame keuken

Duurzame keuken

De hele wereld is er volop mee bezig en je hoort het overal om je heen; duurzaam wonen en leven. Maar hoe doe je dat? Natuurlijk wil je best je steentje bijdragen zodat de generatie van later ook nog kan genieten van deze aarde, maar het moet wel in alle redelijkheid.

Je auto een hele week niet gebruiken en je kids overal op de fiets naartoe brengen klinkt leuk, maar is in veel gevallen gewoon niet haalbaar in een tijd waarin alles snel moet en we vaak haast hebben en onze kids naast alle speelafspraakjes, en partijtjes ook nog eens drie keer in de week naar voetbal moeten en je de rest van de tijd doorbrengt in het zwembad voor alle zwemlessen. Oh en dan vergeten we bijna dat je zelf ook nog een baan hebt, een sociaal leven en dat je ergens tussendoor graag zelf ook even een uurtje zou willen sporten.

Kortom, bij Colorswap begrijpen we dat je heel graag duurzaam bezig wilt zijn, maar dat het gewoon niet altijd haalbaar is.

Maar wat zou je nou wél kunnen doen? Kijk eens om je heen. Stel je wilt graag een nieuwe keuken, dan ben je bij ons natuurlijk aan het goede adres om, nadat je deze bij Ikea hebt gekocht om te toveren tot een fantastische maatwerkkeuken, maar wellicht is je huidige keuken nog wel hartstikke goed en is het zonde, en tevens natuurlijk niet zo duurzaam, om deze zo bij het grofvuil te zetten.Waarom haal je de frontjes er niet af en laat je je keukenfrontjes spuiten? Je oude keuken krijgt zo een totaal nieuwe look en je bent ook nog eens duurzaam bezig, want je oude keuken krijgt op deze manier een tweede leven een duurzame keuken is een feit!

Hoe dat werkt? Simpel, je stuurt ons een mailtje met een aantal foto’s van je keuken. Graag ook wat foto’s van dichtbij zodat we kunnen zien van welk materiaal de frontjes gemaakt zijn of er beschadigingen zijn of dat je wellicht een foliekeuken hebt. Foliekeukens kunnen wij helaas niet behandelen omdat daar vaak veel lijm op zit.
Wij sturen je daarna een vrijblijvende offerte voor je keuken en dan kun jij beslissen of je je bestaande keuken een duurzaam tweede leven wilt geven!

Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Back To Top