Skip to content

De kwaliteit van Ikea Metod

Ikea Metod

Misschien loop je al een tijdje rond met de gedachte om een nieuwe keuken te kopen. Maar waar doe je nou goed aan? En wat zijn de opties?

Waarschijnlijk zou je je nieuwe keuken het liefst laten ontwerpen door een architect, of door een interieurbouwer, die alles helemaal naar jouw smaak en wens invult, met allemaal frontjes op maat en prachtig ontworpen keukenkastjes, met chic weggewerkte lampjes en een enorm kookeiland met de nieuwste apparatuur, maar helaas is die optie niet voor iedereen weggelegd.

Ook de keukenboer is tegenwoordig echt niet meer zo goedkoop, en als je al besluit om je keuken bij de keukenboer te bestellen wat is dan de levertijd? En welke service kun je verwachten?

Je zou dan nog kunnen overwegen om de keuken die je nu hebt te laten spuiten. Je brengt dan de keukenfrontjes naar de interieurspuiterij die er een prachtige nieuwe laklaag opzet, waardoor je keuken weer jaren meegaat, maar als je echt bent uitgekeken op het type frontje of er gewoonweg teveel beschadigingen opzitten waardoor het repareren hiervan te kostbaar gaat worden, dan kom je vaak uit bij…. Ikea!

Maar hoe is de kwaliteit van Ikea Metod keukenfrontjes? Men doet er soms wat lacherig over, maar is dat wel terecht? Eigenlijk zitten die Ikea keukens heel goed in elkaar, en ook de Ikea keukenfrontjes zijn van behoorlijk hoge kwaliteit. Waar de meeste mensen tegenaan lopen is dat sommige frontjes er iets te goedkoop uitzien waardoor je ziet dat het een Ikea keuken is, of de gelimiteerde kleurkeuze.

Daar is echter een oplossing voor!

Je kunt je Ikea Metod keukenfrontjes laten spuiten! Dat ietwat saaie witte Veddinge frontje kun je omtoveren in een kleur uit de Farrow and Ball kleurenwaaier of wellicht in RAL 7022 een op dit moment veel gebruikte grijze kleur in keukens. Het spuiten van Ikea keukenfrontjes geeft je keuken ineens een heel andere uitstraling, waardoor je keuken met Ikea Veddinge frontjes er ineens uitziet als een maatwerk keuken!

Laat je inspireren en kijk eens in welke kleur jij je nieuwe keuken het liefst zou hebben! Durf te dromen want wij hebben écht enorm veel keuze! En zo is die maatwerkkeuken die je zo graag wilde ineens dichterbij dan je dacht!

Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Back To Top