Skip to content

Wat maakt ons anders?

Wat maakt ons anders

De kans is groot dat je al lekker aan het googlen geweest bent, op zoek naar een aanbieder die jouw keukenfrontjes kan spuiten. Of die jouw Ikea Method keuken kan pimpen. Maar waar moet je nou op letten? En waarin verschilt de ene aanbieder van de andere? Met andere woorden; wat maakt ons anders?

Eigenlijk is het best simpel. Heel veel aanbieders geven aan dat je de basis van je keuken bij Ikea moet kopen, en alleen de keukenfrontjes bij hen. Zij moeten die frontjes natuurlijk nog wel ergens laten maken, en ook ergens laten spuiten, en zijn daardoor vaak niet de goedkoopste aanbieder.
Daarnaast is ook bij hen de kleurkeuze niet unlimited, maar hebben ze vaak een twintigtal kleuren waaruit je kunt kiezen.

Wij zeggen echter; koop je hele keuken bij Ikea. Ook de frontjes! En kies dan de meest goedkope frontjes. Het is namelijk zonde om een hoogglans variant te kiezen als je deze later mat wilt laten spuiten. Of om tegen een hogere prijs de grijze kleur te kiezen als je deze later door ons zwart laat spuiten.

Daar komt bij dat wij de enige aanbieder zijn met een spuiterij in eigen beheer. Daarmee kunnen we de prijs dus laag houden tegen de beste kwaliteit.

In onze spuiterij werken we namelijk ook voor interieurbouwers en jachtbouwers, dus ons personeel is uiterst vakbekwaam.

En je kunt bij ons niet alleen je Ikea keukenfrontjes laten spuiten, maar we kunnen ook je PAX kast spuiten. Of de Billy Boekenkast, Kallax opbergmeubel of andere meubels. Dus wil je je Kallax kast graag in exact dezelfde kleur als je keuken, dan kan dat!

En wat ook handig is? Omdat wij geen concurrent zijn van Ikea, kun je je Ikea Metod keukenfrontjes rechtstreeks bij ons laten afleveren! Dan hoef jij niet eerst de dozen allemaal bij je thuis te laten afleveren, maar laat je ze meteen in onze werkplaats bezorgen! Wel zo makkelijk!

Maar wat wij bovenal belangrijk vinden; we houden het graag persoonlijk. We vinden de band met onze klant erg belangrijk en willen je graag zo optimaal mogelijk kunnen helpen. Je bent daarom ook altijd van harte welkom in onze showroom. Dus kom je er niet uit of heb je wat hulp nodig bij het uitzoeken van je kleur, neem dan even contact op of kom langs! We zijn er om je te helpen.

En mocht er onverhoopt nou tóch eens iets zijn met een frontje, dan zitten we gelukkig niet in Frankrijk of in Scandinavië, maar gewoon in Nieuw-Vennep en kun je altijd even langskomen of contact opnemen.

Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Colorswap Ikea Metod
Back To Top